Klõpsa, Loo, Käivita - Tee ühe päevaga oma ettevõttele ärikeskkond, sest geniaalsed ideed ei oota


Kui su ettevõte vajab kiiret online keskkonda, mitte veel üht süsteemide virvarri. Loo koheselt oma ettevõte veeb või epood, saa olulist nõu alustavate ettevõtjate jaoks ning kasvata oma äri muretsemata finants- ja arveldusküsimuste pärast.

Kui sulle meeldib äri ajada, aga arvad, et Exceli tabelid on kõige hullemad asjad pärast kassapidajate päeva, siis see on just sinule! Saad oma ettevõtte käima panna kiiremini kui saad öelda "maksudeklaratsioon".

Äri alustamine nõuab terviklikku lähenemist ja nutikaid lahendusi. Kujutle enda ette äriplatvormi, mis mitte ainult ei tutvusta sinu teenuseid ja tooteid, vaid pakub ka võimalust kliendisuhteid lihtsustada ning äritegevust tõhusalt käivitada, ilma et peaksid teadma sadadest erinevatest süsteemidest ja nende kitsastest kasutusvõimalustest. 

Mida  on vaja edukaks äri alustamiseks?

Sul on vaja dünaamilist veebilehte, mis kajastab sinu ainulaadseid teenuseid ja tooteid, kõnetab külastajaid puhta disaini ja selge sõnumiga. Hinnakirjad ja teenuste kirjeldused peaksid olema kergesti leitavad, sh võimalust mõne klikiga pakkuda oma klientidele soodustusi ning lojaalsusprogramme.

Ära unusta e-poodi, mille esiküljel on oluline kasutajasõbralik liides, mis innustab korduvaid oste ja suurendab müüki, sh toetub mitmekülgsele maksevõimaluste valikule. See annab klientidele võimaluse mugavalt ostelda,  tasuda kasvõi QR koodi abil ning kokkuvõttes suurendab sinu müügivõimalusi. E-pood ei piirdu aga pelgalt "Osta" nupuga veebisaidil, mitmeid teisi olulisi funktsioone tuleb arvesse võtta. Iga e-kaubanduse lehekülje taga peitub päris äri, mida tuleb tõhusalt hallata, ja see nõuab lisaks mitmeid muid lahendusi, nagu lao- ja raamatupidamishaldus, turundustööriistad, logistika jne. 

Äri edu tagamiseks ei tohiks unustada online-broneerimissüsteemi, mis muudab kliendisuhtluse sujuvaks ja mugavaks. See mitte ainult ei säästa aega, vaid loob ka usaldust klientide seas, võimaldades neil kiirelt ja lihtsalt sinu teenustesse investeerida. Sest sinu aeg on väärtuslikum kui kõik need kõned, kus küsitakse, "Kas saad homme kella 15:00ks?" Luba klientidel broneerida ilma, et peaksid pidevalt telefoni otsas olema või e-mailidele vastama.

Ja lõpuks, lase kogu digitaalne arveldamine, deebet ja kreedit toimuda backstage'il. Kogu  tegevus peab digiajastul automaatselt ja koheselt jõudma raamatupidamisse, et vältida vigu ja säästa väärtuslikku aega. Kuri raamatupidaja on minevik, sest automatiseeritud süsteem teeb dokumentide säilitamise nauditavaks ja muretuks, võimaldades sul keskenduda sellele, mis on tõeliselt oluline – sinu ettevõtte kasvule ja arengule.

Tänapäeva kiires elutempos on automaatika võtmetähtsusega – kõik alates toodete või teenuste ostust,  online-broneeringutest kuni sotsiaalmeedia postitusteni ja maksudeklaratsioonide esitamiseni võiks olla sujuvalt ühendatud, tagades sinu ettevõtte tõhusa toimimise.

Mis on aga kõige parem selle juures? Sa ei pea midagi teadma koodi kirjutamisest. Sinu ülesanne on lihtsalt keskenduda loomisele. Seega, unusta koodiridade maailm ja lase endal vabalt eksperimenteerida. Sinu ainus töö on klõpsata, lohistada, lisada ja näha, kuidas su ideed muutuvad digitaalseks reaalsuseks. Lihtsamaks ei saaks enam minna.


Kellele on Äripesa ettevõtluskeskkonna lahendus suunatud?
  • Pakud mistahes teenust, näiteks eratreeninguid, joogatunde, iluteenuseid või tegeled ürituste korraldamise, fotograafia või tõlketeenustega. Samuti kui sa tegeled konsultatsiooniga, viid läbi koolitusi või oled vabakutseline tarkvaraarendaja, sotsiaalmeediaguru või mõne muu valdkonna ekspert.
  • Kui omad oma agentuuri, olgu see digi- või turundusagentuur, reklaamiagentuur või hoopis konsultatsioonifirma, juusurisalong või jõusaal, Äripesa on mitmekülgne vahend, mis võimaldab sul tõhusalt hallata projekte, kliente ja koostööpartnereid.
  • Müüd teenusega seotud tooteid, olgu need siis omatoodetud pagaritooted või müüd oma butiigis riideid ja aksessuaare või hoopis maale ja kunstitarbeid, Äripesa aitab sul lihtsasti hallata kogu oma e-poe müügitegevust, olles mugav ja kaasaegne platvorm.
  • Startup´id - sul on innovaatiline äriidee, kuid vajad tõhusat viisi
    , kuidas hallata kõiki oma äriandmeid. Soovid alustada kiiresti ja lihtsalt, tagades, et su väärtuslik aeg on suunatud äriidee realiseerimisele või uute investorite leidmisele.  Sest "startup" ei tähenda seda, et sa peaksid igavesti ootama, millal arvu
    tiprogramm su mõtteid ära arvab.
  • Kui oled kasvav ettevõte ja näed potentsiaali äritegevuse kasvus või laienemises, kuid muretsed IT süsteemide võimekuse ja tulevaste väljakutsete pärast, siis Äripesa on keskkond, mis kasvab koos sinuga, pakkudes paindlikkust ja võimalust kohandada süsteemi vastavalt sinu ettevõtte vajadustele ja kasvule.
Millised on Äripesa peamised kasutegurid?
  • Sa ei pea teadma, kuidas koodi kirjutada – lihtsalt kliki, klõpsa ja loo! Äriarendus on nüüd käkitegu.
  • Muuda oma tooted ja teenused nähtavaks internetiavarustes, et jõuda laiema sihtrühmani.
  • Kasvata tegevusmahtu, suurenda oma äritegevust ja kasumit.
  • Ära muretse keeruliste, kallite ja aeganõudvate IT-arenduste pärast. Keskkond on eelseadistatud ning saad kasutusele võtta kasvõi täna.
  • Sa ei pea olema raamatupidamise ega maksualane ekspert. Raamatupidamine Äripesas on nagu finantsmaagia - kõik numbrid korraldatakse automaatselt, jättes sulle lisaaega, et mõelda suurematele asjadele, nagu näiteks, milline on järgmine geniaalne ärinipp. Ready-made online ettevõtluskeskkond võtab enda peale arveldusega seotud peavalu - kõik finantstehingud sisalduvad paketis. Kliendiarved, laekumised ja kulud - meie raamatupidaja hoiab sinu finantstehingud korras, nii et sina saad keskenduda sellele, mis on sinu jaoks oluline.
  • Paremad kliendisuhted, tugevam bränd ning optimeeritud sotsiaalmeedia strateegia. Saad lihtsasti ühendada oma sotsiaalmeedia kontosid, luua postitusi, analüüsida kampaaniate jõudlust, jälgida kaasamist ning hinnata nende mõju. 
  • Oled oma ettevõtluskeskkonna peamine kasutaja, kellel on täielik vabadus muuta disaini enda äranägemise järgi tänu meie kõikehõlmavatele litsentsimudelitele.
  • Kui sinu äri kasvab ja vajad lisarakendusi, avasta üle 30 integreeritud ärirakenduse ning kasuta tipptasemel funktsioone. 
  • See hõlmab projektijuhtimist, ülesannete määramist, dokumendihaldust, kalendri- ja koosolekufunktsioone, e-kirja ja sõnumside võimalusi, tegevuste jälgimist ning töötajate juhtimist.
  • Tööta kasvõi palmi all, sest keskkond on ligipääsetav igalt poolt ning see on loodud just sinu alustava ettevõtte õnnestumiseks.
  • Süsteem on saadaval nii eesti kui inglise keeles.
Mis on Äripesa?
  • Äripesa on pakett, mis sisaldab endas eelseadistatud Odoo veebipoodi või veebilehte, koos raamatupidamise ja sotsiaalmeedia turunduse lahendustega. Süsteemi saad kasutusele võtta kasvõi kohe. Äripesa pakett sisaldab raamatupidamiseteenust ning korrektset maksuarvestust. 
  • Hinnad algavad kõigest 200 euro eest kuus. 
Milliseid populaarseid süsteeme meie kõik ühes Äripesa efektiivselt asendab?

Blue Professional Gradients Investment Bank Finance LinkedIn Single Image Adjpg

Ainus asi, mille üle sa peaksid peavalu tudma, on see, kui kiiresti su äri kasvab, mitte kuidas erinevaid IT lahendusi omavahel suhlema panna.

Vali endale ärihalduseks terviklik platvorm, mis pakub sulle kõike ühes lahenduses. See tähendab, et saad hõlpsasti hallata oma e-poodi (nagu Shopify või WooCommerce teevad), kliendisuheteid (nagu Salesforce), raamatupidamist (nagu SimplBooks, Smartacounts või Merit Aktiva), projekte (nagu Asana), tellimusi ja arveid (nagu Chargebee), elektroonilist allkirjastamist (nagu DocuSign), meeskonnaga suhtlemist (nagu Slack), turundust (nagu HubSpot) ning e-posti (nagu Outlook). 

Meie platvormi sisseehitatud e-posti haldus on sinu ettevõtte jaoks suurepärane lahendus, sest see võimaldab otse süsteemist saata e-maile, tagades kiire ja vaevatu suhtluse nii klientide kui ka meeskonnaga. Lisaks sellele, et see teeb suhtlemise kiiremaks, salvestatakse kõik saadetud e-kirjad automaatselt süsteemis. See loob automaatselt arhiveeritud ülevaate kogu suhtlusest, mis omakorda aitab kasutajatel hõlpsalt jälgida ja säilitada kõiki e-posti vestlusi ühes kohas.

See vähendab vajadust erinevate platvormide järele ning tagab, et kõik sujub ühtselt ja tõhusalt, mis on eriti oluline, kui oled alles alustav ettevõtja.

Mida nüüd edasi teha?
  • Kirjuta meile ja võta Äripesa koheselt kasutusele. Sa ei taha raisata seda päeva, oodates, millal veebiarendaja sinu töö lõpuks ette võtab või millal WordPressi platvormiga pusimisele aega raiskad.
  • Lisa kodulehele endast tutvustav profiil. Postita pilte, naljakaid lugusid ja mõtlemapanevaid tsitaate. Äkki hakkavad isegi konkurendid sulle Like'e loopima!
  • Kui sul on tooteid, mida tutvustada, siis miks mitte panna need säravalt ekraanile - nagu poes, aga ilma kassajärjekorrata.  Lisa lihtsasti toodete või teenuste tutvustus koos piltide ja hindadega.
  • Lisa Äripesa keskkonda oma kliendid ja koostööpartnerid, et lihtsustada arveldamist.
  • Kasuta broneeringute süsteemi, sest keegi ei taha oodata, kui on olemas võimalus kohe midagi broneerida. Meie süsteem on nii kiire, et isegi teleporteerimine võib tunduda aeglase liikumisena!
  • Korralda koolitusi või üritusi ning müü pileteid veebiplatvormi kaudu. 
  • Kui sul on enda loodud e-raamatuid, dokumente või videokoolitusi, mida soovid müüa, lisa need kodulehele, võimaldades klientidel neid veebist lihtsasti soetada
Kirjuta meile ja loo oma ettevõtlusest unustamatu kogemus.