Podcast#1: Digipööre ettevõttes avab uusi võimalusi, kuid eeldab ka valmisolekut ootamatusteks

Meil oli au osaleda uue saatesarja "Digitark äri" avasaates, kus käsitlesime kiiresti areneva digimaailma mõju ettevõtetele. Saates rääkisime olulistest valikutest, mida ettevõtted peavad tegema – kas jätkata senist tegevust või astuda digipöörde teele ning vastu võtta uusi väljakutseid.

Avasaates rääkisime, miks digipööre on ettevõtetele oluline ning keda see mõjutab. Samuti jagasime praktilisi nõuandeid, kuidas alustada digipöörde protsessi ettevõttes ja milliseid mõjusid see võib kaasa tuua äritegevusele. Samuti vaatlesime Eesti digipöörde teekonna hetkeseisu ja tõime välja peamised väljakutsed, võimalused ja hirmud, millega ettevõtted sellega seoses kokku puutuvad.

Saatekülalisteks olid tehnoloogiaettevõtte AccoSuite esindajad Anneli Võsu ja Liisu Lell. Saadet viisid läbi Äripäeva saatejuhid Mare Timian ja Külli Reino, mis on jälgitav nii raamatupidaja.ee ja palgauudised.ee veebikanalites. 

Rohkem põnevat ja kasulikku teavet digipöörde kohta leiad juba saatest ning sellest, kuidas see saab aidata teie ettevõttel uuele tasemele jõuda.


Kuula saadet siit


Viide: Äripäev.ee